Кошик
343 відгуків
Гарантированная доставка в термобоксах + лед !!!
+38 097 1330515
+38 066 5048821
УкраїнаОдеська областьЧорноморськул.1Мая, 1А, офис 1
Компания "MOREproduct" - черноморские мидии, рапаны, креветки, рыба и другие деликатесы!
Кошик
НовинкаСтейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуум
влево
  • Стейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуум, фото 2
  • Стейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуум, фото 3
  • Стейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуум, фото 4
  • Стейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуум, фото 5
вправо

Стейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуум

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1тун

395 грн./кг

Показати оптові ціни
+38 097 1330515
Киевстар
  • +38 066 5048821
    Водафон
  • +38 063 8971222
    Лайф
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Стейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуум
Стейки тунця, Преміум якість, з/м, вакуумВ наявності
395 грн./кг
Купити
+38 097 1330515
Киевстар
  • +38 066 5048821
    Водафон
  • +38 063 8971222
    Лайф
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тунець використовується у їжу з давніх часів. Його вживають в сирому вигляді або як карпаччо — вишуканою закуски з тонко нарізаного м'яса, скропленого оливковою олією і лимонним соком. Дуже популярними є стейки з тунця, обсмажують їх на сковороді і на грилі. Головний секрет смаження — не пересушити, тому обсмажування триває не більше 2-3 хвилин з кожного боку, до утворення золотистої скоринки. Всередині стейк має бути ніжно рожевим. Ідеальна товщина такого стейка — 3 см, вона дозволяє добре просмажити і одночасно не пересушити рибку. Часто, перед обсмажуванням, шматочки маринують або панірують у яєчних білках і прянощах, це дозволяє зробити рибу соковитіше. Варену рибу використовують для приготування сендвічів, різних салатів і закусок. Перед тим, як варити філе, потрібно проварити в підсоленій воді цибулину, лавровий лист і перець горошком. Час варіння 10-12 хвилин, після цього рибу можна використовувати у складі інших страв. Ще один спосіб приготування — маринування тунця. Маринований тунець стає соковитим і ароматним. Для маринаду використовується сік цитрусових, мед і соєвий соус, оливкова і кунжутне масло, спеції можна використовувати за власним вибором. Дуже смачним виходить тунець запечений в духовці, тушкований разом з овочами. В якості гарніру він поєднується практично з усім — з рисом і пастою, грибами, картоплею і овочами. Соуси також можна підібрати будь — сирний, часниковий, вершковий, томатний і навіть фруктовий. Дуже популярні в світі консерви з тунця, як заводського, так і домашнього приготування.


Користь тунця доведена неодноразовими дослідженнями:
 

· є дієтичним продуктом і рекомендований для включення в меню при схудненні;

· позитивно впливає на нервову, серцево-судинну, кісткову і репродуктивні системи;

· надає сприятливу дію на роботу мозку;

· уповільнює старіння;

· покращує зовнішній вигляд і стан волосся і шкіри;

· служить для профілактики онкозахворювань;

· стабілізує підвищений артеріальний тиск;

· підсилює імунітет;

· покращує метаболізм;

· відмінно бореться з холестерином.

 

Основные атрибуты
Країна виробник  Чили
Вид рибиТунец
ТипМорская рыба
  • Ціна: 395 грн./кг