Тарань в'ялена, ікряна 70/30%, чищена, розмір 10-12 шт на 1кг
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: Тар1
650 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (66) 504-88-21Водафон
У тарані міститься дуже багато білка, який легко засвоюється організмом людини. Також в ній є хром, фтор, нікель, молібден, сірка, хлор. Білок з сушеної риби допомагає регулювати обмін речовин в організмі. Риб'ячий жир регулює згортання крові, так як в ньому містяться жирні кислоти, які допомагають знижувати рівень «поганого» холестерину, тому ризик отримати інсульт знижується. Йод сприяє правильній роботі щитовидки. У в'яленій рибі містяться вітаміни групи В, вітамін А, Е, магній, залізо, фтор, які важливі для нормальної роботи мозку, серця.
Багато людей вважають за краще вживати сушену рибку в якості делікатесу до пива. Класикою вважається в'ялена вобла. Але не кожен охочий може відрізнити смачну рибу за зовнішнім виглядом. Смачна і хороша таранка має приємний в'ялений смак, гарний колір, без наявності цвілі, вона не занадто м'яка, але і не пересушена, без жовтизни. Слід затулити рибкою джерело світла і тоді можна побачити, як вона засвітиться.
Превосходно подходит тарань в качестве закуски к пиву. Это неотъемлемые компоненты друг для друга. При умеренном потреблении рыбы вместе с пенным напитком такое сочетание вкусностей принесёт только пользу, так как в пиве содержится много витамина группы В из пивных дрожжей. Этот витамин укрепляет сердечную мышцу. Много в пиве и аскорбиновой кислоты. А в сушеной рыбе много содержатся омега 3 жирные кислоты, которые полезны для профилактики раковых заболеваний, старческого слабоумия, инсульта, инфаркта.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид продукції | В'ялена риба |
Солоність | Малосольна |
- Ціна: 650 ₴/кг