Тріска – це риба із сімейства тріскових. Нині до нього включають ще й мінтай. Водиться тріска в Атлантичному океані. Добувають зазвичай рибу до 80 см до 10 річного віку.
М'ясо тріски м'яке та практично безкісткове. Воно містить велику кількість корисних мікроелементів, які складуть конкуренцію навіть червоній рибі. Мінімальна кількість жиру дозволяє віднести тріску до розряду дієтичних страв.
Тріску можна готувати по-різному: запекти в духовці, посмажити на сковороді або грилі, приготувати на пару, згасити з овочами, зробити заливне, котлети та ін. Особливо апетитною, щільною та соковитою вона виходить у запеченому вигляді.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Норвегія |
Тип | Морська риба |
Вид риби | Тріска |
Ціна за 1 кг | 1 |
- Ціна: 820 ₴/кг