Креветки королівські (лангустини) з головою, розмір L2, 20-30шт/кг (упаковка 2кг, ціна за 1кг)
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: L2
490 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (66) 504-88-21Водафон
Лангустини. Мінімальне замовлення - упаковка 2кг королівська Креветка (дика, сира), з головою (розмір L2), 20-30 шт на 1кг. Країна походження - Аргентина . В ящику 12кг. (тобто 6 упаковок по 2кг). Шокова еко-заморозка, без льоду. Офіційні імпортні поставки. Є всі необхідні документи.
Лангустини, по суті - це найближчі родичі лангустів, також по зовнішньому вигляду вони більше схожі на омарів. Їх розмір варіюється від 15 до 25 див. Відмітна особливість лангустінов - тонкі, довгі лапи у вигляді кілець, мають десять ніг, спинний панцир загострений вниз.
Зустріти лангустінов можна у водах Атлантики, Середземного та Північного морів, на глибинах від 45 до 250 метрів.
Основна частина м'яса знаходиться в хвостовій частині.
Їх можна розділити на 2 види: лангустини середні (приблизно 12 см) і великі (до 25).
М'ясо лангустина, яке знаходиться в хвості, має дуже приємний вишуканий, також злегка солодкуватий і особливо ніжний смак.
Невисока калорійність даного продукту (98 кКал) дає можливість вживати в їжу під час різних дієт і використовувати в меню здорового способу життя і харчування.
У складі : залізо, фосфор, селен, цинк. 100 грамів цього продукту має 33% добової норми йоду і міді, 10% кальцію 20% магнію.
Мясо лангустинов благотворно влияет на здоровье волос, состояние кожи, улучшает зрение и укрепляет кости, улучшает обменные процессы веществ и улучшает работу головного мозга, благоприятно влияет на систему кровообращения и является отличным антидепрессантом.
Ученые доказали, что люди, которые систематически включают в свой рацион разнообразные морепродукты, в частности лангустины, намного реже болеют, так как данные продукты очень легко усваиваются организмом.
Лангустины занимают одно из почетных первых мест в списке деликатесов моря.
Непосредственно перед чисткой лангустинов необходимо поместить их в уже кипящую воду примерно на 30 секунд. Важно не передержать креветки в кипятке, иначе, переварившись, они стают более жесткими. При их варке - цвет не меняется.
После варки приступаем ко второму этапу. Отделяем от туловища голову, раскалываем ножом панцирь лангустина и выдавливаем нежное мясо из хвостовой части. Головы, клешни и панцири рекомендуем сохранить и в дальнейшем можно использовать для приготовления различных соусов или бульонов, ведь они имеют весьма приятный аромат.
Лангустини також можна подавати у відвареному вигляді цілими, прикрасивши зеленим листям салату, з лимоном, також оливками. Готують лангустінов ще й на грилі, змастивши приварену м'ясо креветок вершковим маслом з базиліком і м'ятою.
Основні | |
---|---|
Вага | 2 кг |
Країна виробник | Аргентина |
Тип | Лангустини |
Термін придатності | 24 міс |
Вид продукції | Заморожені |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | інша тара |
- Ціна: 490 ₴/кг