Продавець MOREproduct розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1393 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

+380 (97) 133-05-15
+380 (66) 504-88-21
68000, Одесская область, ул. 1 Мая, 1г, Чорноморськ, Україна
MOREproduct
Кошик
Луфарь чорноморський великий, с\м, 3-4 шт\кг
влево
  • Луфарь чорноморський великий, с\м, 3-4 шт\кг, фото 2
  • Луфарь чорноморський великий, с\м, 3-4 шт\кг, фото 3
вправо

Луфарь чорноморський великий, с\м, 3-4 шт\кг

  • Немає в наявності
  • Код: 1ЛУФ

395 ₴/кг

+380 (97) 133-05-15
Київстар
  • +380 (66) 504-88-21
    Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Луфарь чорноморський великий, с\м, 3-4 шт\кг
Луфарь чорноморський великий, с\м, 3-4 шт\кгНемає в наявності
395 ₴/кг
+380 (97) 133-05-15
Київстар
  • +380 (66) 504-88-21
    Водафон
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

сайт https://moreproduct.com.ua/ua/ 

Луфарь – цінна риба для людського організму.

«ЛУФАРЬ ПО-КИЇВСЬКІ»

Інгредієнти:

  • пшенична борошно – 30 грам;
  • філе риби – 600 грам;
  • курячі яйця – 2 штуки;
  • вершкове масло – 100 грам;
  • рослинне масло – 70 мілілітрів;
  • сіль, спеції;
  • панірувальні сухарі.

Принцип приготування:

  1. Філе луфаря пропустіть через м'ясорубку два рази.
  2. Посоліть, поперчіть фарш, сформуйте з нього коржики.
  3. Помістіть в центр кожного кола масло, заліпіть краю. Надайте коржикам овальну форму.
  4. Збийте яйця. Обваляйте котлети в отриманій суміші, потім у борошні і запаніруйте в сухарях.
  5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Обсмажте котлети на невеликому вогні з двох сторін до готовності.
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 395 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner