Продавець MOREproduct розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1320 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

+380 (97) 133-05-15
+380 (66) 504-88-21
68000, Одесская область, ул. 1 Мая, 1г, Чорноморськ, Україна
MOREproduct
Кошик

Краби і лобстери

М'ясо краба у всьому світі цінується як делікатес. Воно володіє високими смаковими та дієтичними властивостями, легко готується і поєднується з безліччю продуктів.

У їжу вживається м'ясо крабів, що знаходиться в ногах, клешнях і в місці зчленування ніг з панциром. Кількість м'яса в особини може змінюватись в залежності від сезону. У сирому вигляді м'ясо має сірий колір і студнеобразную консистенцію, а після варіння стає білим і волокнистим. Ікра крабів теж їстівна.

Основний спосіб приготування крабів – варка: кінцівки краба закладаються в підсолену киплячу воду і варяться 15-20 хвилин. Після варіння м'ясо може бути законсервовано або заморожено для тривалого зберігання.

М'ясо крабів добре підходить для приготування салатів, супів, соусів. Шматочками краба можна прикрашати різні рибні страви. Так, у німецькій кухні м'ясо краба використовується, в основному, при оформленні страв. Дуже добре м'ясо крабів поєднується з майонезом, лимонним соком, яйцями і зеленню петрушки.

Часто м'ясо крабів надходить у продаж у вигляді консервів. Крабові консерви володіють приємним тонким, трохи солодкуватим смаком. Їх подають з різними соусами і додають у салати. На Далекому Сході організовано виробництво варено-мороженого крабового м'яса – продукт виняткового смаку та якості, він використовується в кулінарії так само, як і крабові консерви.

Для того щоб по достоїнству оцінити смак м'яса камчатського краба, слід запекти його під гострим пармезаном і подати з гарніром зі свіжих овочів, а м'ясо хрусткого мягкопанцирного краба – під вершковим соусом.

Небажано вживати в їжу крабів разом з мандаринами, грушами або баклажанами.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner