Равлики виноградні
Виноградні равлики По праву вважаються одним з най екзотичних і елітних ласощів, присутні в багатьох кухнях світу. Традиції Їх споживання йдуть далеко в минуле, в той час, коли вони зовсім не вважали крутим делікатесом, а присутні в меню зовсім різних верств населення. Цей вид продукції насамперед тісно звязаний з європейським континентом. І тому часто виноградні равлики прозвали бургундськими або Римські.
Виноградний равлик - це візитна картка французької кухні.
Равликова ікра за складом значно корисніше і краще, ніж, наприклад, червона або чорна ікра. Також і саме м’ясо равликів ні з чим не може зрівнятися за своїми смаковими і якісними показниками.
-
Равлики по-бургундські, 150грам
225 ₴/упаковкаВ наявності1УБ500
-
Равлики по-бургундські, упаковка 1кг (напівфабрикат, фаршировані)
1 500 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб1УБ
-
Равлики по-діжонськи, 150грам
225 ₴/упаковкаВ наявності1УП500
-
Равлики по-діжонськи, упаковка 1кг (напівфабрикат, фаршировані)
1 500 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб1УП