Крила ската без шкури, вакуумна упаковка
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 9СК
460 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (66) 504-88-21Водафон
сайт https://moreproduct.com.ua/ua/
М'ясо ската однозначно вважається делікатесом, і особливо цінуються в кулінарії його крила. У них не міститься кісток, а тільки хрящі. З крил риби спочатку знімають шкіру. Для цього надрізають її в тому місці, де крило має потовщення, потім плоскогубцями підхоплюють шкіру і знімають. Очищене крило розрізають на частини, потім м'ясо кілька годин вимочують, щоб прибрати сторонні запахи. Найчастіше крила обсмажують в паніровці. Але також з них можна варити юшку, тушкувати з овочами. А в Китаї існує блюдо, куди шматочки крил ската додаються в сирому вигляді. У Франції варені крила подають з соусом з каперсів і оливкової олії. У Португалії запечені крила ската є національним блюдом, в Ісландії блюдо з крил є обов'язковим на різдвяній вечері. У Кореї з них варять суп, з додаванням сої і перцевої пасти. А для жителів Швеції і Данії крила скатів замінюють м'ясо омарів.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид риби | Скат |
Тип | Морська риба |
Користувальницькі характеристики | |
Вид продукції | Заморожені |
- Ціна: 460 ₴/кг