Судак свіжоморожений, вага 2 - 3 кг/штука, ціна за 1кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 2СУД
325 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (66) 504-88-21Водафон
сайт https://moreproduct.com.ua/ua/
Користь риби судак була відома ще багато століть тому, вона містить гарну кількість білка, майже повний набір амінокислот і найважливіші мікроелементи, які необхідні для здорового та правильного харчування. Судак - річковий, великий, хижак, далекий родич окуня. Середовище - великі чисті водойми з проточною водою.
У цього хижака ароматне смачне та біле м'ясо, у кулінарії з нього готують багато різноманітних та корисних страв. Дуже смачні з судака готують котлети, юшку та заливне. Особливо корисна ця риба у відвареному і припущеному вигляді, а запечена в духовці, буде вищою за всілякі похвали. Фарширований судак — святкова та неординарна страва, звичайно клопітна, але результат того вартий.
Судак - риба, з якої рекомендують починати прикорм маленьких дітей. Відварений судак відмінно підходить для людей після операцій та травм. Для дієтичного харчування, хто бажає скинути зайву вагу, він просто незамінний. Важливою корисною властивістю, як і будь-якої іншої риби, є великий вміст цінного білка. Біле м'ясо містить корисні вітаміни (А та Е, РР, С, а також містить комплекс вітамін групи В).
У м'ясі судака налічується близько 20 найважливіших мікроелементів для людського організму. Це мінерали фтору, фосфору, кальцію та кобальту, необхідних для зміцнення наших кісток, зубів та волосся. Калій підтримує серцевий м'яз і сприяє виведенню з організму зайве рідини та солей. Магній сприяє обміну речовин. Залізо, яким багатий судак, необхідне для нормалізації гемоглобіну в крові. А хром, що регулює вміст цукру в крові і здатний виводить з організму токсини. Ця риба просто річковий лікар, криниця вітамінів і корисних мікроелементів: міді, натрію, сірки хлору, марганцю, кобальту, нікелю.
Внаслідок того, що м'ясо судака містить величезну кількість корисних речовин, його вживання буде корисний усім без винятку, для поповнення організму людини вітамінами і макроелементами. Страви з судака мають такі корисні властивості:
підвищують гостроту зору;
знижують ризик виникнення інсультів, інфарктів;
підвищують рівень гарного холестерину у крові;
профілактика атеросклерозу;
підвищують захисні властивості організму;
нормалізують рівень цукру на крові;
покращують вуглеводний та білковий обмін;
покращують кровообіг;
виводять токсини із організму.
При покупці замороженого судака зверніть увагу на таке:
Риба має бути рівна, чиста, без пошкоджень та деформацій;
Без сторонніх неприємних запахів;
Без крижаної брили та без плям (пляма ознака хвороби риби);
Заморожене філе судака має бути білого кольору;
Під час розморожування судака не повинно бути неприємного запаху. У морозильній камері зберігати судака можна кілька місяців, добре упакованому вигляді. Перед приготуванням, розморожують його поступово, при кімнатній температурі, без застосування гарячої води або додаткового розігріву в НВЧ печі. Повторне заморожування проводити не рекомендується, так як це погіршує смакові якості риби і призводить до псування продукту. Калорійність риби лише 84 калорії на 100 грам. Одужати від неї не можливо, а ось позбутися пари трійки кілограм дуже навіть реально. Дієтологи включають до раціону харчування відварену або запечену рибу, використовуючи її в боротьбі із зайвими кілограмами. Якщо ви вирішили позбавитися зайвих кілограмів, перегляньте свій режим харчування. Їжте відварений або запечений судак, збризкавши його лимонним соком, а на гарнір приготуйте будь-які овочі на грилі. Це дуже смачно та корисно.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Морська риба |
Вид риби | Судак |
Користувальницькі характеристики | |
Вид продукції | Заморожені |
- Ціна: 325 ₴/кг