Сардина свіжоморожена, +- 12см
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: САР
155 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (66) 504-88-21Водафон
сайт https://moreproduct.com.ua/ua/
Хоча сардину багато хто сприймає лише як відомі консерви, але на цьому її застосування не обмежується. З консервованої сардини готують різні салати та закуски, а також сендвічі. У свіжому вигляді м'ясо сардини має відмінні смакові якості, містить жир і білок. Свіжі сардини використовують для приготування бульйонів, смажать чи тушкують. Варена сардина має сірувато-білий колір, м'ясо досить сухе. А ось смажена ніжніша і соковитіша, має трохи кислуватий присмак. З сардини виходить наваристий прозорий бульйон, чудові рибні котлети. Також рибку можна запікати, готувати на грилі чи пару.
Корисні властивості сардини
Ця риба добре засвоюється, містить багато цінного високоякісного білка. У ній також багато корисних мікроелементів – кальцію, фтору, йоду, натрію, магнію, фосфору, цинку. Сардіна дуже поживна, її калорійність перевищує калорійність інших видів риби. Але жири, які вона містить, дуже корисні для організму. Жир із риби містить поліненасичені кислоти омега-3.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Морська риба |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вид риби | Сардина |
Розмір риби | 12 см |
- Ціна: 155 ₴/кг