Анчоус чорноморський свіжоморожений, 500 грамів/уп., +-10см
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
75 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (66) 504-88-21Водафон
сайт https://moreproduct.com.ua/ua/
Анчоус - це дрібна піладична риба з приплюснутим сіро-блакитним тілом і синьою, з загону Селдеподібних родини Анчоусів. Ці риби, що водяться на сході Атлантики (південна частина Північного, Середземного, Азового та Чорного моря), переміщаються у прибережну зону лише влітку. Перечекати холоду вони вирушають у глибші місця.
Анчоуси широко застосовують у кулінарії. Їх обсмажують, тушать з цибулею, картоплею та помідорами, з рибного фарша готують котлети. Дрібну рибу використовують для виготовлення знаменитого « посолу » — чотири місяці у спеціально приготовленому пряному розсолі з невеликою кількістю селітри в бочках. У Росії та інших країнах Європи майже в будь-якому магазинчику можна купити сушеного анчоуса - він є дуже непоганою закускою до піву.
В Італії практикується додавання анчоусів до піци: «napoleteana», "пицица з анчоусами і цибулею", "4 сезони", "по-сицилійською". Анчоус входить до складу популярного вустерського соусу, його використовують у консервованій формі як ароматичну добавку до різних страв.
Свіжа риба, куплена поблизу узбережжя, добре чиститься і її можна приготувати різними способами: панувати і в клярі варити у фритюрі, дрібно нарізати і начиняти прянощами, завернути в виноградні або капусти і припустити в білій вині, обвалювати в борошно і обсмажити на сковозі.
Однак анчоуси використовують не лише в кулінарії. Наприклад, улов перуанського анчоуса можна повністю використовувати для переробки рибного борошна та грунтових добрив. Багато тропічних видів анчоусу вирощують на корму риб, які культивують, і на приманки для ловлі тунця.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Болгарія |
Вид риби | Анчоус |
Розмір риби | 10 см |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Тип | Морська риба |
Вага | 0.5 кг |
- Ціна: 75 ₴