Новинка
влевовправо
Філе щуки свіжоморожене, з Вилкове, вагове 1,5 - 2,7 кг/шт, ціна за 1кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1ЩСМ
350 ₴/кг
Показати оптові ціни+380 (97) 133-05-15
Київстар
- +380 (66) 504-88-21Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
сайт https://moreproduct.com.ua/
Як готувати
Найпопулярніші рецепти з щукою - щука, фарширована цілком; заливне; щука, запечена в духовці; котлети із щуки. Щоб нафарширувати щуку, з неї знімають шкіру, відокремлюють м'ясо від хребта, перемішують м'ясо з овочами (крупою, грибами тощо), а потім акуратно набивають шкіру цим фаршем.
У щуки специфічний смак та запах, який традиційно намагаються приглушити при кулінарній обробці. Один із серйозних «глушників» — кислота, через що часто щуку або подають із кислим соусом, або підкислюють перед приготуванням, або готують у кислому середовищі (наприклад, з кислою капустою, сметаною).
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Річкова риба |
Вид риби | Щука |
Користувальницькі характеристики | |
Вид продукції | В'ялена риба |
Солоність | Среднесольная |
- Ціна: 350 ₴/кг