Хамса чорноморська 7-9 см, свіжоморожена
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
180 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (66) 504-88-21Водафон
Швидкий посол
«Малосольна хамса смачніша за кільку, бо ніжніша і жирніша. Їсти можна прямо з дрібними кісточками. Вона гарна, як самостійна закуска, для салатів, бутербродів та канапе, її кладуть у начинку для піци. Прекрасно поєднується з вареними яйцями, овочами, сиром та зеленню. Будь-який рецепт, де доречна солона риба, виграє від присутності в ньому ніжних анчоусів...»
Рецепт, як солити хамсу «на швидку руку», припаде до душі кожному. Адже коли вже купив рибу, хочеться швидше її спробувати. Завдяки швидкому засолюванню, рибка виходить малосольною. Рецепт допоможе тим, до кого раптово зібралися приїхати гості. Хамса швидкого посолу легко витримують роль лідера серед солоностей на столі.
Складові:
1 кг хамси;
250 г солі;
1 ст. л. цукру;
1 лимон.
Рецепт приготування по кроках:
Промити холодною водою хамсу, обірвати голови та витягнути нутрощі, не розрізаючи черевця.
Скласти у пластиковий пакет чи контейнер.
Всипати туди сіль, цукор і видавити сік лимона.
Зав'язати пакет (закрити щільно контейнер), перемішати вміст до рівномірного розподілу інгредієнтів.
На годину залишити в кімнаті та стільки ж витримати у холодильнику.
Перед вживанням ополоснути від солі.
Готова, промита рибка, утрамбована в банку і залита олією, зберігається 30 днів.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Морська риба |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Країна виробник | Туреччина |
Ціна за 1 кг | 110 |
Вид риби | Анчоус |
- Ціна: 180 ₴/кг