
Кефаль в'ялена чорноморська +-10шт/кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: КВЧ
450 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (66) 504-88-21Водафон
сайт https://moreproduct.com.ua/ua/
Кефаль – цінна промислова риба. Вона відрізняється чудовими смаковими якостями. Особливо смачна кефаль Азовського і Чорного моря, виловлена пізньої восени або ранньою весною.
Біле смачне м'ясо, відсутність дрібних кісток створили кефалі хорошу кулінарну славу: з неї готують відмінні рибні страви (кефаль смажена, кефаль відварна), але смачніше всього в'ялена або копчена кефаль, особливо непатрана.
Особливо цінним є біле «сало» у черевній порожнині кефалі, відрізняється дуже приємним і своєрідним смаком.
Кефаль, як, втім, і інша риба є одним з кращих джерел високоякісного білка.
Білки риби містять усі необхідні для організму незамінні амінокислоти. На відміну від м'яса, у білках риби є у великій кількості незамінна амінокислота метіонін.
Кефаль багата на вітаміни, мікро- і макроелементи: вітамін PP, хлор, цинк, хром, фтор і особливо фосфор. Вона також є джерелом вітамінів групи В.
Харчова цінність кефалі: білки – 17,5 г, жири – 2 г, вуглеводи – 0 г
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Колір | Білий |
Вид риби | Кефаль |
Тип | Морська риба |
Основні | |
Вид продукції | В'ялена риба |
Користувальницькі характеристики | |
калорійність | 88 ккал |
білки | 17.5 г |
жири | 2 г |
- Ціна: 450 ₴/кг