Кефаль чорноморська дрібна, +-16-18 шт. на 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 33В
180 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (66) 504-88-21Водафон
Кефаль — цінна промислова риба. Вона вирізняється чудовими смаковими якостями. Особливо смачна кефаль Чорного моря, виловлена пізньою осінню або ранньою весною.
Біле смачне м'ясо, немає дрібних кісток, створили кефалі гарну кулінарну славу: з неї готують чудові рибні страви (кефаль смажена, кефаль відварена), але найсмачніше в'ялена або копчена кефаль, особливо непотрошена.
Особливо цінним є біле «сало» в черевній порожнині кефалі, що вирізняється дуже приємним і своєрідним смаком.
Регулярне вживання запеченої або смаженої на відкритому вогні кефалі дає змогу знизити ризик появи аритмії серця, оскільки жирні кислоти, що містяться в ній, сприяють зниженню ризику появи збоїв у роботі серця, а також поліпшенню діяльності головного мозга.
Кефаль, як, наприклад, й інша риба, є одним із найкращих джерел високоякісного білка.
Білки риби містять усі необхідні для організму незамінні амінокислоти. На відміну від м'яса, у білках риби є у великій кількості незамінна амінокислота метіонін.
Кефаль багата на вітаміни, мікро- та макроелементи: вітамін PP, хлор, цинк, хром, фтор і особливо фосфор. Вона також є джерелом вітамінів групи B.
Цікавий факт
Останні дослідження вчених показали, що живлення рибою активно допомагає у разі депресій. Така дія риби пояснюється наявністю в ній поліненасичених кислот (Омега-3). Вживаючи рибу 2-3 рази на тиждень, ви позбудетеся депресії та поганого настрою.
Калорійність кефалі — 88 ккал.
Харчова цінність кефалі: білки - 17,5 г, жири — 2 г, вуглеводи — 0 г
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид риби | Кефаль |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Тип | Морська риба |
Користувальницькі характеристики | |
калорійність | 88 ккал |
білки | 17.5 г |
жири | 2 г |
Основні | |
Вид продукції | Свіжоморожена риба |
- Ціна: 180 ₴/кг