
Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1сиб
395 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (66) 504-88-21Водафон
сайт https://moreproduct.com.ua/ua/
Сібас належить до загону окунеподібних. Риба потрапляє на схід від Атлантичного океану та Середземномор’я. Сібас має видовжене тіло з зеленим відтінком на спині, сріблясте по боках, світло в череві. Довжина сибасу становить 1 метр, а маса може досягати 10-12 кілограмів. Найпоширенішою серед них є довжина 20-55 см. Найлегше сибас, виловлений у передзимний період - він встигає відновитися після нереста. Вирощений сибас відрізняється короткою та товстою тушкою, він має майже однакову вагу та вагу (найзалежнішу в торгівлі та ресторанах риби вагою близько 500 р., саме такі й вирощуються). Найпопулярнішим методом приготування сибасу є обжарювання на грилі чи сковороді та запікання у пічці разом з овочами та оливками. Так можна приготувати і цілу рибу, і філі. Перед обсмажуванням шкіри слід зробити надрізи, завдяки чому риба під час приготування не буде деформуватися. Якщо ви готуєте не цілу рибу, а шматок, то спочатку обсмажуйте її з боку шкіри, яка при термічній обробці починає стискатися.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Користувацькі характеристики | |
Вид продукції | Охолоджена риба |
Вага | 0.8 кг |
Тип | Морська риба |
Вид риби | Сібас |
- Ціна: 395 ₴/кг