Продавець MOREproduct розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1848 відгуків
+380 (97) 133-05-15
+380 (66) 504-88-21
68000, Одеська область, вул. 1 Травня, 1г, Чорноморськ, Україна
MOREproduct
Кошик
Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/г
влево
  • Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/г, фото 3
  • Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/г, фото 4
  • Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/г, фото 5
вправо

Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1сиб

395 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (97) 133-05-15
Київстар
  • +380 (66) 504-88-21
    Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/г
Сібас (лаврак) 300/400 с/м непатраний с/гГотово до відправки
395 ₴/кг
+380 (97) 133-05-15
Київстар
  • +380 (66) 504-88-21
    Водафон
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

сайт https://moreproduct.com.ua/ua/ 

Сібас належить до загону окунеподібних. Риба потрапляє на схід від Атлантичного океану та Середземномор’я. Сібас має видовжене тіло з зеленим відтінком на спині, сріблясте по боках, світло в череві. Довжина сибасу становить 1 метр, а маса може досягати 10-12 кілограмів. Найпоширенішою серед них є довжина 20-55 см. Найлегше сибас, виловлений у передзимний період - він встигає відновитися після нереста. Вирощений сибас відрізняється короткою та товстою тушкою, він має майже однакову вагу та вагу (найзалежнішу в торгівлі та ресторанах риби вагою близько 500 р., саме такі й вирощуються). Найпопулярнішим методом приготування сибасу є обжарювання на грилі чи сковороді та запікання у пічці разом з овочами та оливками. Так можна приготувати і цілу рибу, і філі. Перед обсмажуванням шкіри слід зробити надрізи, завдяки чому риба під час приготування не буде деформуватися. Якщо ви готуєте не цілу рибу, а шматок, то спочатку обсмажуйте її з боку шкіри, яка при термічній обробці починає стискатися.

Основні атрибути
Країна виробникТуреччина
Користувацькі характеристики
Вид продукціїОхолоджена риба
Вага0.8 кг
ТипМорська риба
Вид рибиСібас
  • Ціна: 395 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner