Жаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1ЛЯГ
1 600 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (66) 504-88-21Водафон
сайт https://moreproduct.com.ua/ua/
Вага: 50 - 70 грамів одна пара лап. Жаб'ячі лапки є найвишуканішим французьким делікатесом. Готують їх не тільки у Франції, але і в Іспанії, Італії, Португалії, Греції. Широке поширення цей делікатес знайшов у китайської кухні. Однак знайти страви з лапок земноводних у меню ресторанів не так вже і просто. Це пов'язано з існуючими обмеженнями, а також технологічними вимогами до приготування таких страв. В домашній кухні ця французька національна страва збереглася і представлена безліччю рецептів.Тушки земноводних після приготування за своїм смаком схожі на куряче м'ясо, по своїй текстурі нагадують курячі крильця.
Не дивлячись на безліч варіантів приготування делікатесу, початковий етап у всіх один. Суть його зводиться до попереднього вымачиванию тушок протягом дванадцяти годин. При цьому рекомендується кожні дві години міняти воду. Робиться це для того, щоб м'ясо набухло і набуло рівний білосніжний відтінок. Потім необхідно лапки промити, обсушити і видалити нижню частину. У їжу вживають саме верхню частину ніжок, містить в собі одну кісточку. Тому логічніше було б називати жаб'ячі кінцівки «стегенцями». Готуються делікатеси з земноводних найчастіше в клярі, але є і варіанти подачі їх соусом. Причому за правилами соус завжди подається окремо. Також популярно приготування ніжного фрикасе.
Для Вас відео рецепт :
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 1 кг |
Термін придатності | 12 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | термоупаковка |
- Ціна: 1 600 ₴/упаковка