Продавець MOREproduct розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1523 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

+380 (97) 133-05-15
+380 (66) 504-88-21
68000, Одеська область, вул. 1 Травня, 1г, Чорноморськ, Україна
MOREproduct
Кошик
ВЕЛИКІЖаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кг
влево
  • Жаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кг, фото 3
  • Жаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кг, фото 4
  • Жаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кг, фото 5
вправо

Жаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кг

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1ЛЯГ

1 600 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
+380 (97) 133-05-15
Київстар
  • +380 (66) 504-88-21
    Водафон
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Жаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кг
Жаб'ячі лапки великі (В'єтнам), с/м, 13-17 шт/упак 1 кгНемає в наявності
1 600 ₴/упаковка
+380 (97) 133-05-15
Київстар
  • +380 (66) 504-88-21
    Водафон
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

сайт https://moreproduct.com.ua/ua/

Вага: 50 - 70 грамів одна пара лап. Жаб'ячі лапки є найвишуканішим французьким делікатесом. Готують їх не тільки у Франції, але і в Іспанії, Італії, Португалії, Греції. Широке поширення цей делікатес знайшов у китайської кухні. Однак знайти страви з лапок земноводних у меню ресторанів не так вже і просто. Це пов'язано з існуючими обмеженнями, а також технологічними вимогами до приготування таких страв. В домашній кухні ця французька національна страва збереглася і представлена безліччю рецептів.Тушки земноводних після приготування за своїм смаком схожі на куряче м'ясо, по своїй текстурі нагадують курячі крильця.

Не дивлячись на безліч варіантів приготування делікатесу, початковий етап у всіх один. Суть його зводиться до попереднього вымачиванию тушок протягом дванадцяти годин. При цьому рекомендується кожні дві години міняти воду. Робиться це для того, щоб м'ясо набухло і набуло рівний білосніжний відтінок. Потім необхідно лапки промити, обсушити і видалити нижню частину. У їжу вживають саме верхню частину ніжок, містить в собі одну кісточку. Тому логічніше було б називати жаб'ячі кінцівки «стегенцями». Готуються делікатеси з земноводних найчастіше в клярі, але є і варіанти подачі їх соусом. Причому за правилами соус завжди подається окремо. Також популярно приготування ніжного фрикасе.

Для Вас відео рецепт :

Основні
Країна виробникВ'єтнам
Вага1 кг
Термін придатності12 міс
Користувальницькі характеристики
Упаковкатермоупаковка
  • Ціна: 1 600 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner