Мидії в мушлях, в білому вині
Продукти:
Мідії у черепашці - 1кг
Олія вершкове - 25г
Біле сухе вино - 300г (1,25 склянки)
Петрушка рубана - 3 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець - за смаком
1. Беремо велику каструлю, розігріємо вершкове масло, додаємо в розтоплене масло вино, на середньому вогні доводимо до кипіння.
2. Якщо є розкриті мідії, то їх необхідно видалити, а закриті викласти в каструлю з вином.
3. Накриваємо каструлю кришкою і готуємо мідії в білому вині 4-5 хвилин, періодично помішуємо. За цей час мідії мають розкритися, а ті, що не розкрилися, потрібно видалити.
4. Велике сито або друшляк застеляємо паперовим рушником, розміщуємо сито над мискою і викладаємо варені мідії у сито, бульйон повинен стікати у миску.
5. Перекладаємо варені мідії в сервірувальну миску. Бульйон наливаємо в невеликий сотейник, доводимо до кипіння, солимо, перчимо до смаку, вводимо петрушку. Полити цим соусом варені мідії та подавати мідії у білому вині відразу ж.
- Дари Моря і Фермерське М'ясо: Що Спільного, Як Поєднати та Де Шукати 100% Органічне М’ясо в УкраїніЧитайте наш огляд зараз і дізнаєтесь: що таке крафтове фермерське м'ясо і чим воно відрізняється від промислового; як вживання крафтового м'яса впливає на організм; як доставляють фермерські стейки й чи не втрачають вони корисних властивостей; де шукати якісне фермерське м'ясо та які продукти можна купити; ексклюзивний рецепт, який точно здивує близьких — яловичина з креветками за пів години.Повна версія статті