Продавець MOREproduct розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1365 відгуків
+380 (97) 133-05-15
+380 (66) 504-88-21
68000, Одесская область, ул. 1 Мая, 1г, Чорноморськ, Україна
MOREproduct
Кошик

Дари Моря і Фермерське М'ясо: Що Спільного, Як Поєднати та Де Шукати 100% Органічне М’ясо в Україні 

Дари Моря і Фермерське М'ясо: Що Спільного, Як Поєднати та Де Шукати 100% Органічне М’ясо в Україні 

Якщо ви любите морепродукти, то скоріш за все віддаєте перевагу не просто смачній, а й корисній їжі.

І, звичайно, знаєте, що добова норма споживання білка повинна становити не менше як 10-15% від загальної кількості спожитих калорій.

А що є основним джерелом білка? Правильно, це продукти тваринного походження – риба, ікра, морепродукти та м'ясо.

І якщо ми, компанія «MOREproduct», ось уже 10 років готові допомогти вам з вибором дарів моря, то кого ми порадимо як справді надійного продавця якісного м'яса?

Сьогодні ми хочемо розповісти про наших партнерів, компанію «Стейки Карпат», перший в Україні онлайн-сервіс, який пропонує доставку екологічної, крафтової яловичини та іншого м'яса до будь-якого міста країни.

Читайте наш огляд зараз і дізнаєтесь:

  • що таке крафтове фермерське м'ясо і чим воно відрізняється від промислового;

  • як вживання крафтового м'яса впливає на організм;

  • як доставляють фермерські стейки й чи не втрачають вони корисних властивостей;

  • де шукати якісне фермерське м'ясо та які продукти можна купити;

  • ексклюзивний рецепт, який точно здивує близьких — яловичина з креветками за пів години.

Готові дізнатися щось нове? Тоді починаємо.

Крафтове м'ясо VS промислове м'ясо

Перша відмінність крафтового м'яса у підході до вирощування. Худобу утримують на невеликих фермерських господарствах, де вона отримує значно кращий догляд та більше уваги.

Водночас на промислових розплідниках одночасно може перебувати поголів'я понад 1000 бичків. Конвеєрне тваринництво працює за схемою: швидке вирощування – забій – продаж у супермаркет – швидкий прибуток.

На жаль, говорити про якісь особливі умови утримання за такого підходу неможливо. І це стосується всього: харчування поголів'я, рівня активності, екологічних умов, навіть якості питної води.

Промисловий розплідник 

По — друге, фермери-партнери компанії «Стейки Карпат» дотримуються філософії «grass — fed beef», вона ж — трав'яна відгодівля та вільний вигул. Це забезпечує тварин достатнім рівнем активності та максимально природним, екологічним раціоном.

У результаті м'язи формуються правильно, вирізка має насичену і соковиту текстуру, а вміст корисних речовин у готовому продукті — максимальний.

Третій критерій, це, звісно, екологічні умови. Тварини зростають в екологічно чистій атмосфері серед зелених полів, чистого повітря і води.

Гіганти промислової м’ясоіндустрії, звичайно, не можуть похвалитися такою екологічним підходом у розташуваннях.

Ні антибіотикам!

Цей пункт заслуговує на окрему увагу.

Річ у тім, що на промислових розплідниках додають до раціону антибіотики. Вони дозволяють знизити смертність молодняку та прискорити ріст поголів'я.

В той самий час вміст антибіотичних речовин у кінцевому продукті дуже великий, а тому, споживаючи м'ясо з супермаркету, людина «бонусом» отримує резистентність до дії антимікробних засобів.

Говорячи простою мовою: якщо людина, наприклад, захворіє на бактеріальну пневмонію, ефективність лікування буде в рази (а то й десятки разів!) нижчою, оскільки її організм вже «звик» до антибіотиків.

Як результат — буде потрібне більш тривале, дороге і серйозне лікування, а на підбір адекватної антибактеріальної терапії піде додатковий час.

Крім цього, антибіотики негативно впливають на слизову оболонку ШКТ, порушують баланс мікрофлори, погіршують роботу нирок, печінки, нервової системи, провокують алергічні реакції.

До речі, ВООЗ рекомендувала виключити використання антибіотиків у тваринництві ще у 2000 році, але, на жаль, на великих промислових господарствах це економічно невигідно. Тому маємо, що маємо.

Саме з цієї причини на фермах «Стейки Карпат» не використовують антибіотики, а також корми з гормонами, стимуляторами росту або з використанням ГМО.

Як екологічне крафтове м'ясо впливає на організм

Оскільки тварини вирощені екологічним методом, вміст корисних речовин у продуктах крафтового тваринництва досягає максимуму.

Про те, як почалася історія «Стейки Карпат» і чому фермерське м'ясо так здивувало та надихнуло творця сервісу Івана Зимбицького, можна детально почитати тут.

Якщо лаконічно описувати користь крафтового м'яса, варто наголосити на цих аспектах:

  • Високий вміст корисних, мононенасичених жирів, омега-3 та омега-6, знижує рівень шкідливого холестерину і водночас зменшує ризик серцево-судинних захворювань.

  • Через відсутність антибіотиків ви не відчуєте після їжі тяжкість у шлунку, біль, не буде проблем із травленням, а при постійному вживанні помітите, як росте тонус та рівень енергії.

  • Червоне фермерське м'ясо з мармуровими прожилками багате на ретинол, вітаміни К, Е, містить натрій, фосфор, залізо, марганець, мідь і калій, які, до речі, не втрачають властивостей при термічній обробці.

  • Фермерські стейки ідеально доповнюють спортивну дієту, тому що мають найвищий вміст засвоюваного білка, а тому рекомендовані спортсменам і всім, хто веде активний спосіб життя.

  • Після обіду чи вечері з такою м'ясною стравою не буде занепаду сил, млявості, навпаки, рівень енергії зростатиме.

  • Фермерське м'ясо ідеально підходить для введення прикорму малюкам першого року життя (кролик, курка, індичка – з 6 місяців, з 7-8 місяців – яловичина), оскільки воно максимально корисне та гіпоалергенне.

  • Замінивши промислове м'ясо на 4 тижні крафтовим ви відчуєте ясність розуму, натхнення, помітите підвищення апетиту, яке, до речі, не супроводжується переїданням, якраз навпаки.

В цілому, як і будь-який інший особливий продукт, таке м'ясо треба скуштувати — і тоді вже на практиці стане зрозуміло, в чому його основна відмінність від магазинного. 

Тож радимо не зволікати, а вибрати до столу апетитний корисний стейк вже зараз. 

Як доставляють крафтове м'ясо

Окей, з користю розібралися, але як доставити корисне м'ясо із Заходу України, наприклад, до Києва?

Не турбуйтеся: доставка відбувається в спеціальних термобоксах, протягом буквально 1-2 діб з моменту замовлення.

«Стейки Карпат» дуже ретельно ставляться не тільки до якості товару, але і до процесу доставки. Всі продукти піддаються шоковому заморожуванню, упаковуються у вакуум та спеціальний термобокс.

Тому до покупця продукт приїжджає максимально свіжим і може зберігатися в морозильній камері не менше 4 місяців. Детальніше про шокове заморожування можна почитати у цій експертній статті.

Де шукати фермерське крафтове м'ясо та які продукти ми рекомендуємо

Весь асортимент крафтового фермерського м'яса представлений на офіційному сайті компанії «Стейки Карпат».

Основний вид продукції, як нескладно здогадатися, це мармурові класичні та альтернативні стейки з яловичини: рібай, нью-йорк, філе міньйон, портерхаус, т-боун, томагавк, чак-рол, мачете, денвер, фланк і піканья.

Крім стейків, компанія пропонує великий вибір інших яловичих продуктів: язик, кістковий мозок, печінку, фарш, шашлик, люля-кебаб та котлети для бургерів.

Крім того, на сайті можна замовити й іншу фермерську крафтову продукцію:

  • курку та курчат;

  • качку;

  • перепела;

  • індичку;

  • баранину;

  • кроля;

  • свинину;

  • котлети та ковбаси;

  • органічне вершкове масло та десерти;

  • крафтове вино з камерної виноробні на Закарпатті.

Всі продукти вирощені та виробляються виключно в екологічно чистому регіоні, згідно з етичним принципом.

ВАУ-рецепт, щоб здивувати близьких: крафтова яловичина з креветками в азійському соусі 

Відразу зауважимо: попри вишукані інгредієнти, нічого складного в приготуванні цієї страви немає, і для неї вам знадобляться лише якісні продукти, пів години часу та гарна сковорода.

Хочете здивувати близьких ресторанною стравою, з пікантним азійським настроєм, та ще й приготованою зі справді якісних, органічних продуктів? Тоді приступаємо.

На 4 порції знадобиться:

  • тигрові креветки ваннамей  —  20 шт.;

  • часник  —  4 зубчики;

  • стейки нью-йорк чойс — 2 шт. по 300–400 г;

  • соєвий соус  —  4 ст. ложки;

  • оливкова олія — для смаження;

  • червоний винний оцет  —  2 ст. ложки;

  • натуральний мед  —  1 ст. ложка;

  • каєнський перець  —  0,5 ч. ложки;

  • сіль, свіжозмелений чорний перець  —  на свій смак.

Як готувати

  • За годину до приготування дістаньте стейки з холодильника і залиште без упаковки за кімнатної температури  —  це дозволить «розкритися» м'ясному аромату.

  • Для соусу подрібніть часник, змішайте його з соєвим соусом, оцтом, медом та каєнським перцем.

  • Посоліть і поперчіть м'ясо з обох боків, змастіть оливковою олією й обсмажте на сухій сковороді з усіх боків до стану medium well. Загорніть у фольгу і залиште дійти на 10 хвилин.

  • Наріжте готове м'ясо тонкими смужками.

  • Розморожені креветки обсмажуйте на нагрітій сковороді 4-5 хв, не довше, вони повинні змінити колір, але залишитися ніжними.

  • Як тільки креветки почали змінювати колір, додайте соус та смужки обсмаженої яловичини. Потримайте на вогні 1-1,5 хв, активно помішуючи.

  • Зніміть з вогню і подавайте з відвареним рисом або овочевим пюре. Ідеально підійде пюре із селери, але можна подати й картопляне. За бажанням  —  прикрасьте зеленню.

Бажаємо вам смачної та дійсно корисної вечері. 

P.S. Отримайте БЕЗКОШТОВНО З Котлети для бургерів з Преміальної Яловичини Black Angus (450 грамів). Реєструйтеся на Акцію для нових клієнтів та отримайте доступ до магазину! >>> Перейти на сторінку Акції ЗАРАЗ!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner