Кілька порад з вибору мідії
- Якісні, хороші мідії, повинні бути без стороннього запаху, вони повинні пахнути морем. Якщо присутній неприємний душок - мідії зіпсовані.
- Стулки раковин мідії повинні бути щільно закриті.
- Якісні мідії (м'ясо) мають світло-жовтий колір.
- Великі мідії соковитіше і смачніше дрібних.
Інші статті
- Дари Моря і Фермерське М'ясо: Що Спільного, Як Поєднати та Де Шукати 100% Органічне М’ясо в УкраїніЧитайте наш огляд зараз і дізнаєтесь: що таке крафтове фермерське м'ясо і чим воно відрізняється від промислового; як вживання крафтового м'яса впливає на організм; як доставляють фермерські стейки й чи не втрачають вони корисних властивостей; де шукати якісне фермерське м'ясо та які продукти можна купити; ексклюзивний рецепт, який точно здивує близьких — яловичина з креветками за пів години.Повна версія статті